Aanpak webdesign

Uw website in 3 stappen

Zodra u een van onze pakketten heeft uitgekozen kunt u op deze site een webdesign offerte aanvragen voor uw website. Nadat u akkoord heeft gegeven voor de ontwikkeling van uw website kunnen wij binnen 5 werkdagen uw website up and running hebben! Onze aanpak bestaat uit 3 eenvoudige stappen:

Aanpak Stap 1

Stap 1

We maken een professioneel ontwerp dat goed aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf

Aanpak Stap 2

Stap 2

U levert teksten, afbeeldingen en ander materiaal per e-mail op aan ons.

Aanpak Stap 3

Stap 3

We configureren uw website en vullen hem met de door u aangeleverde informatie.

Stap 1: Grafisch ontwerp

We maken een grafisch ontwerp dat goed past bij uw bestaande huisstijl en uw doelgroep aanspreekt. Heeft u al een website dan kunnen we deze ook een opfrisser geven. We leggen het grafisch ontwerp aan u voor en brengen daar in overleg nog wijzigingen in aan.

Stap 2: Tekst en inhoud

Het is belangrijk dat bezoekers van uw website snel vinden wat ze zoeken. Wij adviseren u daarom graag wat handig is om op uw website te zetten en hoe uw bezoekers binnen uw site kunnen navigeren. U levert ons daarna de teksten, afbeeldingen en documenten op die u op uw website wilt plaatsen.

Stap 3: Configuratie en vullen

We configureren uw website en zetten alle aangeleverde informatie erop. We plaatsen uw website in een acceptatie omgeving zodat u kunt zien dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zodra u akkoord geeft zetten wij uw website online en melden wij hem aan bij de zoekmachines zodat hij goed gevonden wordt door uw klanten.

Veelgestelde vragen | Contactgegevens | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Webdesign offerte

© 2021 Creative Internet Development - Alle rechten voorbehouden.