Demonstratie: Content Management Systeem

Heeft u interesse in een website met content management systeem? Als u meer wilt weten over hoe makkelijk het is om uw eigen website te beheren komen we graag bij u langs. In een demonstratie van ongeveer een half uur laten we zien wat er mogelijk is en vooral hoe eenvoudig ons CMS werkt.

We voegen binnenkort een online demonstratie omgeving van ons CMS toe.

Een kijkje achter de schermen

Wij beheren onze eigen websites uiteraard ook met ons eigen content management systeem. Hieronder hebben we een aantal screenshots toegevoegd waarin u kunt zien hoe het beheer van een website met CMS in zijn werk gaat. Zodra u ingelogd bent kunt u starten met het beheren van de inhoud van uw website. U krijgt aan de linkerkant bovenaan uw website te zien in de vorm van een boomweergave die u kunt uitklappen.

Teksten bewerken

Om een pagina van uw website te bewerken kiest u in de boomweergave aan de linkerkant van het scherm de pagina die u wilt aanpassen. Zoals u kunt zien in het screenshot hieronder is de tekst van de pagina precies zo opgemaakt zoals deze op de website wordt weergegeven. U kunt dus tijdens het bewerken van de pagina meteen het eindresultaat zien.

Creative Management Portal: Paginaopmaak en -weergave

Inhoud en menu

Aan de linkerkant ziet u alle pagina's, afbeeldingen en bestanden van uw website. Via de boomweergave kunt u heel makkelijk en snel de pagina kiezen die u wilt bewerken. In het screenshot hieronder staat omcirkeld hoe u nieuwe bestanden, zoals afbeeldingen kunt toevoegen en hoe u een nieuwe pagina of map aan kunt maken.

Creative Management Portal: Inhoud toevoegen

Pagina toevoegen

Pagina’s kunnen volgens verschillende sjablonen opgemaakt worden. In dit geval is het een eenvoudige pagina die alleen de inhoud van de pagina editor bevat. U kunt bij het aanmaken meteen aangeven of er vanuit het menu een koppeling naar de nieuwe pagina gemaakt moet worden.

Creative Management Portal: Pagina toevoegen

Veelgestelde vragen | Contactgegevens | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Webdesign offerte

© 2021 Creative Internet Development - Alle rechten voorbehouden.