Beste kapper,

Waarschijnlijk bent u op deze pagina gekomen omdat u een brief van ons heeft onvangen. Hartelijk dank voor uw interesse! Op deze website vindt u meer informatie over ons. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij de uitbreidingen of in ons portfolio. Heeft u onze brief niet ontvangen?  Bekijk hier de speciale website aanbieding voor kappers die wij op 26-5-2011 hebben verstuurd. 

De demonstratie

Kapper demo website, Creative Hair Speciaal voor u als kapper hebben wij een demo website ontwikkeld. Bekijk nu online de Creative Kapper website!

De aanbieding

Als u voor 1 juli 2011 besluit uw website door Creative Internet Development te laten ontwikkelen bieden wij u een eenmalige introductiekorting aan van € 100,-. U betaalt dan geen € 750,- maar slechts € 650,- voor een website met een uniek design die volledig op uw wensen aansluit. Daarnaast besteden wij voldoende tijd aan het optimaliseren van uw website zodat deze zo hoog mogelijk in Google komt te staan.

Contact opnemen?

Wij hopen uw interesse te hebben gewekt. Jasper Risseeuw komt graag een kop koffie bij u drinken om de mogelijkheden te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. U kunt hem bereiken op 036 - 750 8243 of via jasper@creativeid.nl. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Veelgestelde vragen | Contactgegevens | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Webdesign offerte

© 2021 Creative Internet Development - Alle rechten voorbehouden.