Veelgestelde vragen


Onderhoud en beheer

Kan ik zelf mijn site onderhouden?

Ja. Het content management systeem is zo eenvoudig in gebruik dat iedereen in staat is om zelf de website te onderhouden. U ontvangt van ons een uitgebreide handleiding waaron de meest voorkomende handelingen stap voor stap worden beschreven. Het toevoegen van een pagina voor een nieuw product, het aanpassen van informatie op de website of het toevoegen van beeldmateriaal is daardoor qua moeilijkheidsgraad vergelijkbaar met het bewerken van een Word-document.

Ik heb geen technische achtergrond, ben ik dan toch in staat om de website zelf te onderhouden?

Ja. Ons content managemet systeem is zo intuïtief in gebruik, dat ook mensen zonder technische achtergrond in staat zijn om een website te onderhouden. Daarnaast krijgen al onze klanten van ons een uitgebreide gebruikershandleiding waarin stap voor stap de meest voorkomende handelingen worden beschreven. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan is het ook mogelijk om een korte training te volgen.

Ik wil de website niet zelf onderhouden, kan Creative Internet Development dat verzorgen?

Mocht u de website niet zelf willen onderhouden, dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u verzorgen. Voor meer informatie over ons beheerpakket kunt u contact met ons opnemen.

Kan in zelf de menu's aanpassen of de volgorde van pagina's veranderen?

Ons content management systeem is uitermate flexibel. Doordat de inhoud van de website binnen het content management systeem wordt weergegeven in een boomstructuur, is het zeer eenvoudig om de menu's of de volgorde van pagina's te veranderen. Binnen het content management systeem wordt bovendien via drop-down menu's aangegeven op welke plek in het menu u iets wilt veranderen, zoals voor of na een reeds bestaande pagina. U kunt zo eenvoudig de volgorde van de pagina's en de menu's veranderen. Ook nieuwe pagina's kunnen zo eenvoudig op de gewenste positie worden gezet.

Mocht ik per ongeluk een pagina verwijderen, kan Creative Internet Development dit herstellen?

Ja. Wij maken dagelijks backups van alle websites die via ons content management systeem worden beheerd. Zo worden bijvoorbeeld alle pagina's, documenten en beeldmateriaal door ons veilig opgeslagen op een betrouwbare, externe locatie, zodat wij in noodgevallen altijd snel uw site kunnen herstellen. Kiest u voor het standaardpakket dan monitoren wij bovendien elke 30 minuten, 24*7, uw website en bij het extrapakket monitoren wij zelfs elke 5 minuten.

Ik heb geen tijd om zelf goede teksten te schrijven, wat nu?

Mocht u geen tijd hebben om zelf goede teksten te schrijven dan kunnen wij u deze zorg uit handen nemen. U kunt ons bijvoorbeeld telefonisch van informatie voorzien of informatie mailen. Wij gebruiken deze informatie vervolgens als basis voor uw website.

Ik beschik niet over geschikte foto's voor mijn website, kan Creative Internet Development dit verzorgen?

Mocht u zelf niet beschikken over beeldmateriaal dat voor uw website gebruikt kan worden dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Creative Internet Development heeft de beschikking over een uitgebreid portfolio met afbeeldingen, waaruit wij samen met u de meest aansprekende beelden selecteren. De kosten voor de aanschaf van deze afbeeldingen zijn €5,- per foto.

Kan ik ook video's op mijn website plaatsen?

Veel bedrijven beschikken over filmpjes met instructies of referentieprojecten. Uiteraard is het mogelijk om deze met ons content management systeem een mooie plaats op uw website te geven.

Flexibiliteit

Verzorgen jullie ook de vindbaarheid van mijn site?

Bij de oplevering van uw site zorgen wij ervoor dat deze wordt aangemeld en is geoptimaliseerd voor de meest gebruikte zoekmachines. U ontvangt van ons wekelijks een e-mail met een rapport over de bezoekersstatistieken. Mocht u meer inzicht en mogelijkheden willen dan kunt u daarvoor de SEO-module gebruiken.

Wordt er een maximum gesteld aan het aantal pagina's dat mijn website telt?

Nee, u kunt beschikken over een onbeperkt aantal pagina´s.

Kan ik ook nieuwsbrieven versturen?

U beschikt over een aantrekkelijke website en u wilt uw (potentiёle) klanten graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Met onze nieuwsmodule kunt u zelf nieuwsbrieven versturen of RSS-feeds aanmaken, indien gewenst kunnen wij ook het template voor u ontwikkelen. De aparte nieuwsmodule verzorgt bovendien de administratie met betrekking tot aan/ en afmeldingen. Via de uitgebreide rapportages heeft u bovendien inzicht in onder meer het aantal personen dat de nieuwsbrief heeft geopend en de meest succesvolle links.

Aan welke mogelijkheden moet ik denken bij een custom design?

Een custom design betekent dat wij een site ontwerpen die volledig op uw eisen en wensen is afgestemd. U kunt daarbij denken aan de vormgeving van de website of aan technische aspecten. Bij een custom design is vrijwel alles mogelijk.

Is het bij de meest eenvoudige site toch mogelijk om voor uitbreidingen te kiezen?

Ja. Ook als u kiest voor de meest eenvoudige site is het, door het modulaire ontwerp, mogelijk om gebruik te maken van de uitbreidingsmodules.

Hoe lang duurt het voor ik over de functionaliteit van een uitbreidingsmodule kan beschikken?

De implementatietijd van een uitbreidingsmodule verschilt. Doordat alle uitbreidingen als opzichzelfstaande modules beschikbaar zijn, is het eenvoudig om een uitbreiding te implementeren. Afhankelijk van de module hebben wij mimimaal een dag en maximaal een week nodig voor de implementatie.

Kan ik een uitbreiding na de looptijd van een maand ook weer ongedaan maken?

Ja. Alle pakketten en uitbreidingen zijn per maand opzegbaar. U kunt een uitbreiding na een maand dus gewoon weer ongedaan maken.

Ik heb al een domeinnaam, e-mail en hosting. Kan ik dan toch gebruik maken van jullie aanbod?

Ja. Ook als u al in het bezit bent van een domeinnaam, e-mail en hosting kunt u toch gebruik maken van ons aanbod. Wij verhuizen uw domeinnaam naar onze hostingprovider zodat wij de beschikbaarheid en de veiligheid van uw site kunnen garanderen, voor u heeft dit als voordeel dat u niet afhankelijk bent van meerdere contactpersonen. Daarnaast hebben wij met onze provider de zekerheid dat we snel en efficient de gewenste aanpassingen kunnen uitvoeren.

Kosten

Is het offertebedrag inclusief een training?

Met de uitgebreide handleiding, waarin de meest voorkomende handelingen stap voor stap worden beschreven, kunt u direct aan de slag en is een training niet noodzakelijk. Mocht u de voorkeur geven aan een training dan kan dat uiteraard, zowel bij ons op kantoor als bij u op locatie. De kosten hiervoor zijn €100,- exclusief reiskosten.

Als ik kies voor een website met ontdekcms, komen er dan nog extra maandelijkse kosten bij?

Als u kiest voor een website met ontdekcms, dan betaalt u eenmalig de kosten voor het ontwerp. Deze kosten zijn exclusief de kosten voor de hosting van de site.

Wat is de opzegtermijn?

Creative Internet Development werkt met een opzegtermijn van een maand.

Veiligheid

Is de informatie die op de website wordt achtergelaten wel veilig?

Ja. De informatie op de site is veilig, zo worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en heeft onze provider ervaring met het omgaan met bijvoorbeeld verdacht internetverkeer en DdoS-aanvallen. Ook is de site beveiligd tegen zogenoemde SQL-injections. Kunnen bezoekers echter inloggen op uw site en gevoelige informatie inzien of beheren, dan adviseren wij u om gebruik te maken van een SSL-certificaat. Daarmee worden alle verstuurde gegevens met encryptie beveiligd.

Bereikbaarheid

Wat zijn de openingstijden van Creative Internet Development?

Creative Internet Development is telefonisch bereikbaar op werkdagen. Daarnaast zijn wij uiteraard bereikbaar via www.creativeid.nl of support@creativeid.nl.

Waar kan ik vragen stellen na oplevering?

U kunt altijd contact opnemen met onze heldesk via support@creativeid.nl of telefonisch op nummer 036-750 8244.

 

Mocht u vraag er niet tussen staan of nog niet voldoende zijn beantwoord, dan kunt u deze mailen naar info@ontdekcms.nl.

Veelgestelde vragen | Contactgegevens | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Webdesign offerte

© 2021 Creative Internet Development - Alle rechten voorbehouden.