Webdesign portfolio:

De volgende bedrijven gingen u voor!

Hieronder ziet u een aantal websites die door ons zijn ontwikkeld. Al deze websites worden door ons gehost en de inhoud is met ons content management systeem door de klanten zelf te beheren. Hierdoor hebben zij het gemak en de vrijheid om hun website aan te passen waar en wanneer ze willen.

Webdesign Almere

Heeft u ook interesse in een professionele website die u zelf eenvoudig kunt beheren, kijk dan snel bij onze pakketten en vraag vrijblijvend een offerte aan voor een website met content management systeem!

Maatwerk software?

Bent u op zoek naar maatwerk software? Kijkt u dan eens op www.creativeid.nl.

 

Tel Sell

Door de dagelijkse aanbiedingen en acties wisselt de content van telsell.com voordurend. Onafhankelijkheid van een derde partij is daarom een must.

De specifieke wensen van Tel Sell zijn omgezet in een maatwerk webwinkel. Door de volledige integratie met ons content management systeem kunnen de medewerkers van Tel Sell zelf de webwinkel tot in kleinste details beheren.

Neem een kijkje op www.telsell.com.

Webdesign: Tel Sell
 

unSalted

unSalted heeft een ruim assortiment producten voor een nieuw interieur. De nieuwe, kleurrijke site geeft een uitgebreid overzicht van de verschillende producten, biedt de mogelijkheid om het portfolio te tonen en toont de laatste tweets. Alle informatie op de site, zoals het idee van de maand of 'nieuw binnen' kan door unSalted snel en eenvoudig worden aangepast.

Neem een kijkje op http://www.unsalted.nl/.

website unsalted
 

Veenletters

Veenletters wil mensen die geïnteresseerd zijn in actuele gebeurtenissen en ontwikkelingen in de Groote Veenpolder informeren. De site heeft een nieuw, fris ontwerp gekregen en is voorzien van een prikbord, reactiemogelijkheden en biedt bezoekers de mogelijkheid om via een eigen acccount berichten te plaatsen.

Neem een kijkje op http://www.veenletters.nl/.

website veenletters
 

Quics

Quics is gespecialiseerd in de verkoop van complete, universele gebouwbekabelingssystemen. Via de website kan Quics onder meer installateurs, adviseurs en telecomproviders van informatie voorzien over recente projecten en haar productportfolio tonen.

Neem een kijkje op http://www.quics.nl

Quics website

 

FrisoXpert

FrisoXpert is gespecialiseerd in business-to-business vastgoedadvies. De wens was een meertalige site waar de verschillende expertises, het vastgoedaanbod en de vastgoedvraag op een overzichtelijke manier worden getoond. De site biedt bezoekers bovendien de mogelijkheid op elke pagina direct via social media informatie te delen of contact te zoeken.

Neem een kijkje op http://www.frisoxpert.com/.

FrisoXpert
 

Online Condoleanceregister UZN

UZN (Uitvaart Zorgcentra Nederland) heeft ons verzocht een online condoleanceregister te ontwerpen. Het register moet voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en met dezelfde professionele uitstraling als de overige diensten die UZN biedt. Met het online condoleanceregister kunnen nabestaanden snel en eenvoudig met elkaar herinneringen delen, terwijl tegelijkertijd de omgeving zo is ingericht dat er recht wordt gedaan aan de persoonlijkheid van de overledene.

Neem een kijkje op http://www.condoleanceregister-uzn.nl/.

online condoleanceregister UZN
 

Almeerse Psychologenpraktijk

De Almeerse Psychologenpraktijk biedt individuele begeleiding en ondersteuning bij situaties in het leven waarbij mensen het gevoel hebben de grip te verliezen. Dit kan zich voordoen in persoonlijke omstandigheden maar ook in werksituaties. De website die wij hebben ontwikkeld biedt daarom zowel voor particulieren als voor werkgevers informatie. Op verzoek is er een blog geïntegreerd waar bezoekers van de site zich kunnen laten inspireren of nieuwe inzichten kunnen opdoen. 

Neem een kijkje op http://www.almeersepsychologenpraktijk.nl/.

almeerse psychologenpraktijk
 

Diadent

De Europese site van Diadent geeft een uitgebreid overzicht van het complete productportfolio dat Diadent biedt. Daarnaast biedt de site de mogelijkheid om per product afbeeldingen, specificaties en bestelgegevens te bekijken.

Neem een kijkje op http://www.diadenteurope.com/Home.html.

Diadent
 

Sauerland vakanties

Sauerland vakanties verhuurt diverse appartementen in het prachtige Sauerland (Duitsland). Wij ontwikkelden een website waarop bezoekers direct de beschikbaarheid van de appartement kunnen inzien en een appartement online direct kunnen reserveren.

Neem een kijkje op www.sauerlandvakanties.nl.

Webdesign: Sauerland vakanties
 

Axle-IT

Axle-IT levert, implementeert en onderhoudt system management- en software asset management oplossingen. De nieuwe website, met een nieuwsbriefmodule, stelt het bedrijf in staat om haar (potentiele) klanten snel en adequaat te informeren over trainingen, de laatste technische ontwikkelingen en nieuwe partners. Het spreekt voor zich dat het nieuwsbrieftemplate dat door Axle-IT wordt gebruikt uitvoerig is getest op compatibiliteit met de gangbare e-mail systemen en spamfilters.

Naast de goede prijs- prestatieverhouding van ontdekcms werd de keuze voor de oplossing van Creative Internet Development ook gebaseerd op de ervaring van het bedrijf met social media en SEO. De ondersteuning en de uitleg door Creative Internet Development hebben er toe bijgedragen dat Axle-IT haar online positie sterk heeft verbeterd.

Neem een kijkje op www.axle-it.nl

website Axle-it
 

Focal

Focal Machine Vision en Optical Systems levert industriële vision inspection systemen en levert als ingenieursbureau experts op het gebied van optische systemen.

Het ontwerp van de nieuwe website laat bezoekers bij binnenkomst meteen kiezen voor de dienst waar zijn interesse in hebben. Door goed gebruik te maken van verschillende kleuren worden de twee takken van Focal duidelijk gescheiden. De website is vertaald naar het Engels en Duits en is dus in 3 talen beschikbaar.

Neem een kijkje op www.focal.nl.

Webdesign: Focal
 

Hotel Restaurant Loodsmans Welvaren Texel

Met de renovatie van de kamers en de nieuwe muurschilderingen was het tijd voor een nieuwe website. Het ontwerp van de website sluit goed aan bij de uitstraling van het hotel. We hebben de website voorzien van een reserveringsformulier en er is een fotogalerij toegevoegd, zodat gasten een goede indruk van de kamers en het restaurant krijgen.

Ook hebben wij in de zomer van 2011 een zeer succesvolle Google Adwords campagne opgezet. Het hotel was in een mum van tijd volgeboekt!

Neem een kijkje op www.hoteltexelwelvaart.nl.

hotel texel loodsman´s welvaren
 

iHousing

Voor een makelaar in Amsterdam hebben wij de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website is zeer uitgebreid en bevat onder andere het volledige woningaanbod en inschrijfformulieren voor huurders en verhuurders. Bij de woningen kunnen een plattegrond van de omgeving, foto's en een video geplaatst worden. Daarnaast is de website uitgebreid met diverse modules voor Tell-a-friend, het inplannen van een bezichtiging en de mogelijkheid om direct een vraag stellen. De woningen kunnen ook via Facebook, Twitter, LinkedIn en Hyves gedeeld worden met vrienden en kennissen.

Neem een kijkje op http://www.ihousing.nl/.

Webdesign: iHousing
 

Kapsalon demo website

Voor een marketing actie waarbij een groot aantal kapsalons is benaderd ontwikkelden wij een demo website. Bekijk de aanbieding op http://www.ontdekcms.nl/kapper

Dit voorbeeld bevat modules om online een afspraak te maken en prijslijsten, openingstijden en speciale aanbiedingen eenvoudig te beheren. Daarnaast is het mogelijk om de kappers en een impressie van de kapsalon te tonen.

Neem een kijkje op http://demokapsalon.ontdekcms.nl/.

Webdesign: Kapsalon demo website
 

Company Fits

Company Fits is een expert met jarenlange ervaring op het gebied van mode en textiel voor bedrijven. De mode verandert met de seizoenen. Company Fits kan via het CMS de nieuwste trends op zijn site tonen aan potentiële en bestaande klanten.

Neem een kijkje op www.companyfits.nl.

www.companyfits.nl homepage
 

USA Reisburo

USA Reisburo heeft een informatieve website door ons laten ontwikkelen. Het ontwerp is door USA Reisburo geleverd waarna wij de website in het aangeleverde design online hebben gezet. Met behulp van het CMS kan USA Reisburo bijvoorbeeld makkelijk de prijzen up-to-date houden en nieuwe reizen toevoegen.

Neem een kijkje op www.usareisburo.nl

www.usareisburo.nl homepage
 

Canada Reisburo

Na het succes van USA Reisburo hebben wij voor deze organisatie in dezelfde stijl de site Canada Reisburo ontwikkeld. Ook op deze site is het met het CMS eenvoudig om nieuwe reizen toe te voegen of de prijsinformatie aan te passen.

Neem een kijkje op www.canadareisburo.nl

Website canada reisburo
 

De Loos & Schrijver Advocaten

De Loos & Schrijver Advocaten Wassenaar heeft een informatieve website waar informatie te vinden is over de werkwijze en rechtsgebieden waarin er gewerkt wordt. Er kan contact opgenomen worden via de website. De Loos & Schrijver kan deze informatie up-to-date houden via het CMS.

Neem een kijkje op www.deloos-schrijver.nl.

www.deloos-schrijver.nl homepage
 

Inducar

Het bedrijf voor schadeherstel en spuitwerk voor auto's, trucks, maar ook keukens, meubels en bijvoorbeeld deuren. Inducar kan op hun website laten zien wat ze doen. Via het CMS kunnen ze aan verschillende categorieen nieuwe uitgevoerde opdrachten laten zien.

Neem een kijkje op www.inducar.nl.

www.inducar.nl homepage
 

ISIS-TCA

ISIS is een bureau dat gespecialiseerd is in het gedrag van mensen in hun werkomgeving. Er wordt op de website informatie gegeven over trainingen en adviezen. Met behulp van het CMS kan ISIS-TCA actueel nieuws plaatsen, informatie over toekomstige trainingen geven en hun aanbod up-to-date houden.

Neem een kijkje op www.isis-tca.nl.

www.isis-tca.nl homepage
 

Medisch Consult

Op de website van Medisch Consult is meer informatie te vinden over de werkwijze, behandeling en tarieven. Medisch Consult kan deze informatie makkelijk wijzigen via het CMS. Het ontwerp van de website is door Medisch Consult geleverd en zo door ons opgeleverd.

Neem een kijkje op www.medischconsult.org.

www.medischconsult.org homepage
 

Winnet

In samenwerking met www.niekfabriek.nl is de website van Winnet opgeleverd. Niekfabriek heeft deze website ontworpen en Creative Internet Development heeft deze opgeleverd met een bijbehorend CMS. Winnet kan alle informatie zelf aanpassen, verwijderen en toevoegen.

Neem een kijkje op www.winnet.nl.

www.winnet.nl homepage
 

CARDEC

Deze website is het visitekaartje van CARDEC. De informatieve pagina's kunnen door CARDEC zelf beheerd worden via het CMS. CARDEC.nl is echter veel meer dan een eenvoudige website. Het is een webapplicatie waar advocaten, notarissen, belastingadviseurs en accountants zich kunnen aanmelden. De webapplicatie is gekoppeld aan een online betaalsysteem en geeft de klanten van CARDEC toegang tot diverse financiële producten.

CARDEC beschikt over een maatwerk facturen module. Aan het CMS zijn ook functies toegevoegd om de klanten van CARDEC en hun abonnementen en toetsbundels te beheren.

Neem een kijkje op www.cardec.nl.

www.cardec.nl homepage
 

Burgerschap Meten

Bij de lancering van een nieuw product hoort een nieuwe website. Rovict heeft het design van de website zelf aangeleverd. Via het CMS plaatst Rovict zelf diverse handleidingen en afbeeldingen en brengen zij zelf tekstuele wijzigingen aan. Hiermee hebben zij volledige controle over de inhoud van hun website.

De website geeft potentiële klanten meer informatie over het meetinstrument burgerschap meten. Met dit meetinstrument kunnen scholen zicht krijgen op de burgerschapscompetenties en het burgerschapsgedrag van hun leerlingen.

Neem een kijkje op www.burgerschapmeten.nl.

www.burgerschapmeten.nl website
 

Impect

Voor de nieuwe website van Impect hebben wij een custom design gemaakt. Daarnaast is er een maatwerk module ontwikkeld zodat Impect zelf de nieuwsberichten, actuele projecten en vacatures direct op de voorpagina kan toevoegen. Daardoor kunnen zij hun website gemakkelijk van actuele informatie voorzien.

De Impect website beschikt ook over onze Intranet module. Deze module maakt het mogelijk om een deel van de website alleen voor ingelogde gebruikers toegankelijk te maken. Alle medewerkers van Impect hebben een inlognaam en wachtwoord gekregen en kunnen op het Intranet alle afgeschermde berichten en informatie inzien.

Neem een kijkje op www.impect.nl.

www.impect.nl homepage
 

Beachbody

Tel Sell biedt met Beachbody trainingsprogramma's die thuis met behulp van instructies op DVD kunnen worden uitgevoerd. Om Beachbody op een goede manier te kunnen positioneren en goed inzicht te hebben in de resultaten van de marketingactiviteiten, hebben wij een actiesite ontwikkeld. De site kan snel en eenvoudig worden aangepast met bijvoorbeeld foto's van personen die de behaalde resultaten willen tonen of met nieuwe aanvullingen op het programma.

Neem een kijkje op www.beachbody.eu.

Website beachbody
 

Marieke Oele grafisch ontwerp

Marieke Oele is een grafisch vormgever voor onder meer het ontwikkelen van huisstijl- en promotiemateriaal. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het ontwerpen, vormgeven en zetten van (kinder)boeken. De site van Marieke Oele is door haar zelf ontworpen waarna wij de website in het aangeleverde design hebben uitgevoerd en online hebben gezet. Via het CMS systeem kan het portfolio snel en eenvoudig worden aangevuld en kunnen de recente ontwerpen op een dynamische manier aan de bezoekers worden getoond.

Neem een kijkje op www.marieke-oele.nl.

Website marieke oele
 
 

SOD en Fie van der Hoop fonds

SOD Fonds & Fie van der Hoop Fonds steunen de ontwikkeling van preventie- en hulpprogramma’s dicht bij huis voor kinderen en ouders in problematische opvoedingssituaties. Met het samenvoegen van beide fondsen ontstond de behoefte aan een nieuwe website om het gedachtengoed optimaal uit te dragen. Creative Internet Development heeft samen met de verantwoordelijke van SOD en Fie van der Hoop fonds beeldmateriaal uitgezocht dat past bij de uitstraling van het fonds. Daarnaast is er een formulier ontwikkeld zodat het eenvoudig is om via de website financiering aan te vragen.

Neem een kijkje op www.sod-fievanderhoopfonds.nl.

 Website SOD en Fie van der Hoop fonds

 

CSI Ignition

De Classic Sport Ignition is een volledig elektronische ontsteking ingebouwd in een originele behuizing. Om deze ontsteking onder de aandacht te brengen van de liefhebbers van klassieke auto's hebben wij voor CSI Ignition een site ontworpen. Het beheer kan eenvoudig via het CMS systeem. Zo is CSI Ignition zelf in staat om testrapporten, handleidingen en youtube-filmpjes toe te voegen.

Neem een kijkje op www.csi-ignition.nl.

Website CSI Ignition
 

Shop van TV

Shop van TV richt zich op homeshopping. De producten worden op TV via infomercials en commercials getoond waarna de producten telefonisch kunnen worden besteld. Voor Shop van TV hebben wij een promotionele website ontwikkeld waar aanvullende informatie over alle producten beschikbaar is, zowel tekstueel als door middel van beeldmateriaal of youtube-filmpjes.

Neem een kijkje op www.shopvantv.nl.

Website Shop van tv

Veelgestelde vragen | Contactgegevens | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Webdesign offerte

© 2021 Creative Internet Development - Alle rechten voorbehouden.